Søg:

Hold dig opdateret med Hjørring Varmeforsyning

Hvem er Energispareselskabet?

26. april 2012

Hvem er Energispareselskabet? Folketinget har pålagt el- og fjernvarmeselskaberne at sikre gennemførelse af energibesparelser til gavn for forbrugerne og samfundet.

For at leve op til det, har vi - Hirtshals Fjernvarme, Sindal Varmeforsyning og Hjørring Varmeforsyning - stiftet Energispareselskabet Vendsyssel A/S, for at lave en fælles indsats og for at kunne give varmeforbrugerne bedst mulig rådgivning om energibesparelser. Energiselskabet har derudover en samarbejdsaftale med Hirtshals El-Netselskab A/S.

Tidligere blev der primært udført eftersyn på varmeforbrugernes installationer, men nu satses der bredere. Der er indgået aftale med 50 håndværkerfirmaer, som udfører energirigtige forbedringer, men der indgås også aftaler direkte med husejere. Energispareselskabet udbetaler et tilskud for de energibesparelser, der gennemføres.

Hvis du har uisolerede varmerør eller varmtvandsrør i kælder, loft eller bryggers, kan du afhente gratis rørskåle hos Bygma i normal åbningstid i hele 2012. Der skal blot udfyldes et skema hos Bygma, hvor det oplyses, hvor mange meter og hvilken størrelse, der skal bruges.

Betingelsen for at få udleveret gratis rørskåle er, at de udleverede materialer anvendes til eget forbrug, og at isoleringsarbejdet er udført indenfor ca. 1 måned fra afhentningsdatoen, samt at fjernvarmeselskaberne overdrages indberetningsretten på den energibesparelse, isoleringsarbejdet har medført.

Du er altid velkommen til at kontakte Energispareselskabet Vendsyssel A/S på tlf. 9624 1512, hvis du har spørgsmål om energibesparelser og tilskudsmuligheder.