Søg:

Den rette temperatur året rundt

Målere

Alle vore 9.100 målere er energimålere - henholdsvis Kamstrup og Siemens målere.
 
Foran på begge målere er der en betjeningsknap, som du roligt kan trykke på - uden at gøre skade på måleren. Hver gang du trykker på betjeningsknappen, vil der komme nye tal, men måleren vil automatisk gå tilbage til udgangspunktet, når den har stået uberørt et stykke tid.

1. tal på måleren er kWh (står allerede i ruden), 2. tal er m3 (kommer frem ved at trykke én gang på betjeningsknappen) og 3. tal er timer (H/HRS) (kommer frem ved at trykke endnu én gang på betjeningsknappen). Det er disse tre tal, du skal aflæse i forbindelse med årsaflæsningen og hvis du skal flytte. Trykker du videre, kan du se indgangs- og udgangstemperatur, aktuel afkøling mv.

Se målervejledning

Vil du vide mere om teknikken i måleren, eller har du spørgsmål om forbrug m.m. ring venligst til en af vore konsulenter - Willy Henriksen 9624 1515 eller Per Højen 9624 1516.

Udskiftning af målere og fjernaflæsning.

Hjørring Varmeforsyning er i gang med at udskifte størstedelen af sine varmemålere og etablerer i den forbindelse fjernaflæsning af alle målere.

Vi har indgået aftale med firmaet Kamstrup A/S om levering og udskiftning af målerne. Kamstrup har hyret Hjørring Rørteknik A/S til at stå for selve udskiftningen.

Omkring 600 målere af nyere dato vil ikke blive udskiftet, men skal have monteret et modul, så de kan aflæses på samme måde som de nye målere. Denne opgave udføres af Hjørring Varmeforsynings personale.

Udskiftningen starter i den sydvestlige del af byen (syd for jernbanen og vest for Bispensgade/Ålborgvej). Opgaven i dette område forventes afsluttet i løbet af efteråret 2015.

Læs mere om udskiftningen her»